Levering

Zendingen

Verzending van uw pakket

Alle bloembollen en overige producten zoals deze worden aangeboden op de website worden bezorgd door PostNL en/of hun buitenlandse partnerbedrijven. We versturen de bestelling zo snel mogelijk en houden daarbij rekening met de door u gewenste levertijd.

Bij Specialflowerbulbs.com wordt uw bestelling met de hand ingepakt op het moment dat uw order wordt uitgevoerd. Het voordeel hiervan is dat wij de bollen nogmaals door onze handen laten gaan, extra controle en de bollen en knollen tot op het moment van verpakken onder de juiste condities bewaard blijven.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de producten ingepakt moeten worden zodat zij zo min mogelijk last ondervinden van het transport. Het is natuurlijk belangrijk om direct na ontvangst het pakket te openen en de bollen, knollen en/of planten de juiste zorg te geven. Doet u dit niet, dan kan de kwaliteit van uw bollen, knollen of planten achteruit gaan en uiteindelijk niet het gewenste resultaat geven.

Op de dag van verzending ontvangt u per mail een track ’n trace nummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. Doorgaans worden pakketten in Nederland binnen 24 uur bezorgd.

U kunt ook de door u bestelde bollen bij ons komen ophalen, dit kan uitsluitend volgens afspraak. Het afhaaladres is: Boutenswende 6, 2182 WS Hillegom

Heeft u vragen over onze collectie?

Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar!